O NAMA

"REKORD ASIV" d.o.o.,Beograd, osnovan je maja 2007.godine, kao malo preduzeće.

Od osnivanja bazirali smo se na iskorišćenju tehničko tehnološkog i komercijalnog znanja stečenog u FGP Rekord Rakovica u organizaciji zajedničke proizvodnje u Kineskoj fabrici.
Početak je bio skroman, proizvodili smo sa našim brendom samo gume niskih dampera.

A danas proizvodimo skoro sve gume za poljoprivredne mašine, industrijske mašine i dampere do veličine 29,5-25/34,E3/L3 kao i gumeno tehničke trake različitih namena-za podove, dihtunge, zaštita radne površine.

"REKORD ASIV" DOO se bavi uvozom i prodajom guma sa svojim BRENDOM , gume za poljoprivredne mašine( traktore, prikolice) gume za industrijske mašine( radne mašine,skipove, kombinirke, gume za viljuškare sa unutrašnom i pune) gume za građevinske i rudarske mašine(dampere) kao i uvoz gumeno tehničkih traka za različite namene.


Svi proizvodi koje imamo u našem asortimanu su proizvedeni u skladu sa evropskim standardima.
Od samog osnivanja firme proizvodimo i prodajemo gume sa svojim brendom, i obzirom da se program širi i proivodnja i prodaja povećavaju na srpskom tržištu, dokaz je da smo postigli kvalitet.

Važno je naglasiti da važnu stavku čini i prodaja gumenih creva za različite namene: creva za protok vode, vazduha, kiselina, agresivnih tečnosti, creva za protok abrazivnih materijala, creva za protok ulja i derivata nafte, pare, usisno-potisna creva sa žicom.

Pored asortimana sa brendom REKORD asiv u našoj ponudi se nalaze naši domaći proizvođači (Trayal, Tigar i Ruma guma) kao i drugi brendovi uveženi iz Kine Marcher, Triangle, Midland,Grenlander koji pored navedenih guma nudimo i kamionske gume.

Kod nas možete nabaviti i gume svih renomiranih proivođača : Kama, Sava, Goodyear, Dunlop, Michelin, Kormoran, BKT, Mitas

Pored uvoza za naše tržište guma za poljoprivredne mašine, industrijske mašine i građevinske i rudarske mašine, značajan deo se izvozi u Hrvatsku, B i H, Crna Gora, Makedonija,Slovenija, Italija, Afrika.


DAMPER GUME

REKORD ASIV DOO

Danas proizvodimo skoro sve gume za poljoprivredne mašine, industrijske mašine i dampere do veličine 29,5-25/34,E3/L3 kao i gumeno tehničke trake različitih namena-za podove, dihtunge, zaštita radne površine.

KONTAKT

  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  +381 (0)11 234 37 59
  +381 (0)65 5362 502
  +381 (0)11 234 31 81
  Pilota Mihajila Petrovića 53 d