PROIZVODNJA I PRODAJA GUMA

Pneumatici, gumeno-tehnička roba i creva 

REKORD ASIV d.o.o. Beograd proizvodi i prodaje pneumatike, gume, gumeno-tehničku robu i gumena creva. Po odličnim cenama kod nas možete naručiti i kupiti pneumatike za najrazličitije poljoprivredne mašine, gume za traktore, građevinsku i rudarsku mehanizaciju, kamione, skidere, prikolice, gredere, utovarivače, rovokopače, jamske utovarivače, utovarivače, dampere, razna poljo-oruđa, motokultivatore, ručna kolica... ali i pronaći baš ono što vam treba iz naše široke game gumeno-tehničke robe poput gumenih i drugih rolni, podova, vent-podova, gumenih creva i cevi.

 

REKORD ASIV d.o.o. Beograd svoj program prodaje bazirao je na tri segmenta:

1. Prodaja pneumatika iz sopstvene proizvodnje ili zajedničke proizvodnje ili proizvodnje kod drugih fabrika sa SVOJIM BRENDOM – REKORD ASIV.

SA SVOJIM BRENDOM REKORD ASIV proizvodi i prodaje GUME - DIJAGONALNE KONSTRUKCIJE i to:

  • GUME ZA POLJOPRIVREDNE MAŠINE: pneumatici za pogonske točkove traktora i skidera, pneumatici za prednje upravljačke točkove traktora, pneumatic za poljoprivredne prikolice i oruđa, kao i pneumatici za "baštenske" traktore i motokultivatore, pneumatici za unutrašnji transport i ručna kolica. Dimenzije naplataka kreću se od 2.50Ax6 kod guma za ručna kolica do W16Lx38, kod pogonskog pneumatika za traktore i skidere.
  • GUME ZA GRAĐEVINSKU I RUDARSKU MEHANIZACIJU: grederi, utovarivači-rovokopači, jamski utovarivači, utovarivači, damperi. Dimenzije naplatka – masovnija proizvodnja od 9.00DC (10’) do 25.00/3.5’ tj. dimenzije od 13.00-24/14.00-24 do 29,5-25, dok ostale veće dimenzije do 57’ proizvodimo po prethodnom dogovoru sa kupcima, potpisan Ugovor i obezbeđene garancija za realizaciju posla.

2. Prodaja gumeno-tehničke robe i gumenih creva takođe je iz zajedničke proizvodnje ili proizvodnje kod drugih fabrika SA NAŠIM BRENDOM - REKORD ASIV, a sama proizvodnja je pod našom striktnom kontrolom, odnosno kontrolom naših stručnih lica.

  • GUMENO-TEHNIČKA ROBA: U proizvodnji gumeno-tehničke robe koristimo decenijsko iskustvo. Proizvodi se koriste u građevinarstvu, rudarstvu, brodogradnji, saobraćaju, elektro, hemijskoj, naftnoj, prehrambenoj i drugim industrijama, poljoprivredi i sportu. Proizvodimo široku lepezu gumenih ploča različite namene, tepihe, elektroizolacione prostirke, podmetače, dihtunge kao i druge delove od gume različitih oblika, dimenzija i namene.
  • GUMENE CEVI-CREVA: Gumena creva se koriste u svim granama industrije. Crevo se definiše kao fleksibilni provodnik za transport različitih fluida-tečnosti, gasova, čvrste supstance ili mešavina čvrstih čestica sa tečnošću ili fluidiziranih u vazduhu. Gumena creva se proizvode oplitanjem ili obavijanjem tekstilnih niti i obavijanjem gumirane kord tkanine.

Gume za poljoprivredne mašine prodaju se preko firmi u Srbiji: "SULOK COMPANY" Ada, "TOREX.CO" Beograd, "SEMEPROMET" Petrovac na Mlavi, "CAN-KOM", Pirot i "PNEUM-BELT" Niš.

Za ovaj program poljoprivrednih guma traži se ozbiljan distributer guma za dugoročnu saradnju na teritoriji Srbije.

Van Srbije gume se plasiraju-prodaju preko firme "TOP GUMA" Zagreb, Republika Hrvatska, preko kupaca u susednoj Rumuniji, Crnoj Gori, kupca u Českoj Republici, kupca u Sloveniji kao i kupcima na Kosovu.

Gume za građevinske i rudarske mašine se izvoze ili prodaju u reeksportu van Srbije više od 80%, a deo izvoza se obavlja preko domaćeg kupca "TOREX.CO" Beograd.

Na domaćem tržistu kupci kamenoloma i rudnika, kao krajnji korisnici, omogućavaju nam da kontrolišemo kontinualni rast kvaliteta proizvodnje. Gume se prodaju u "GUMIIMPEX-GRP" Varaždin, Republika Hrvatska, firmama u Rumuniji, Crnoj Gori, Sloveniji, Českoj Republici, u srednjoj Africi itd. Imamo i nekoliko kupaca, krajnjih korisnika, na Kosovu, gde nam je omogućeno da pratimo kvalitet guma, imajući u vidu da se gume koriste u različitim uslovima u rudnicima, šljunkarama, u kamenolomima itd.

3. Pored navedenih guma, gumeno-tehničke robe i gumenih creva sa BRENDOM REKORD ASIV u svom prodajnom programu imamo i gume drugih proizvodnih brendova, guma različitih namena:

  • GUME ZA GRAĐEVINSKU I RUDARSKU MEHANIZACIJU RADIJALNE KONSTRUKCIJE. Guma se proizvodi pod brendom "TECHKING", gume sa visokim kvalitativnim performansama, sa brendom "BO TO", za terene sa manje zahtevnim kvalitetom proizvedene u Kini. Pored kineske proizvodnje možemo da Vam ponudimo i druge evropske brendove; "MITAS" Češka Republika, "CONTINENTAL" nemačka proizvodnja i druge svetske brendove, zavisno od zahteva i želje kupca, tj. krajnjeg korisnika.
  • GUME ZA KAMIONE – RADIJALNA KONSTRUKCIJA:

- Kod kamionskih guma nudimo kinesku proizvodnju, sa znanjem i željom kupca za određeni kvalitet.

- Pored toga imamo u ponudi sve svetske proizvođače i poznate brendove.