REKORD ASIV d.o.o. Beograd     

Gume za traktore, pneumatici za poljoprivredne, građevinske i rudarske mašine, gumeno-tehnička roba, rolne, ploče, podovi, vent-podovi, gumena creva i cevi - proizvodnja i prodaja

REKORD ASIV d.o.o. Beograd je firma koja prati tradiciju sakupljenog znanja u proizvodnji pneumatika-guma od 1968. godine za poljoprivredne, građevinske i rudarske mašine. Proizvodimo pneumatike-gume za građevinsku i rudarsku mehanizaciju koje se ugrađuju na mašine za obavljanje različitih vrsta radova: kopanje, utovar, transport, sabijanje, ravnanje, nivelisanje i slično. Proizvodimo pneumatike-gume za gredere, utovarivače, utovarivače-rovokopače, jamske utovarivače, dampere, skrepere, dozere i druge mašine. Tehničke karakteristike kao i namena pneumatika-guma zavisi od vrste mašina, a najviše od radova koje mašine obavljaju i uslova u kojima je vrši eksploatacija pneumatika-guma.

Danas REKORD ASIV d.o.o. proizvodi pneumatike-gume za poljoprivrednu mehanizaciju, traktore različitih velićina i nosivosti, za skidere, za motokultivatore, za prikolice i razna priključna vozila.

Sistem kvaliteta firme REKORD ASIV d.o.o. obezbeđuje dugoročnu opredeljenost ka stalnom unapređenju poslovanja, upravljanju svim poslovnim procesima i izboru dobavljača i kupaca. Cilj nam je da pripremimo REKORD ASIV d.o.o. za stalno prilagođavanje tržištu i da ujedno omogućimo veću sigurnost zaposlenih i bolji kvalitet života za sve. Zato zaposleni u REKORD ASIV-u imaju zadatak da kvalitet poslovanja stalno održavaju i podižu ga na viši nivo.